Preşedintele CJ Neamţ a verificat stadiul lucrărilor la Drumul Judeţean 155 B

0
Drumul Județean 155 B, care leagă comuna Bodești de comuna Petricani are șanse reale de a deveni unul practicabil în cele mai bune condiții până la sfârșitul anului curent. Este un tronson de drum care, pe viitor, poate reprezenta o alternativă la drumul naţional ce leagă orașul Târgu Neamț de municipiul Piatra Neamț.

Marți, 26 septembrie, stadiul lucrărilor de modernizare a acestui drum a fost verificat de Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean (CJ) Neamț.

„Lucrarea, începută încă din anul 2013, a beneficiat de o serie de investiții din fonduri proprii, însă nu de suficiente pentru a fi finalizată.

Au apărut frecvent probleme din cauza faptului că lucrările executate nu puteau fi protejate de la an la an.

Datorită Programului Național de Dezvoltare Locală II, avem acum posibilitatea de a finaliza aceast drum, ce deservește peste 20.000 de nemțeni si pentru care Ministerul Dezvoltării a alocat mai mult de șapte milioane de lei. După vizita de astăzi (n.r.- 26 septembrie), am încredere că investiția va fi finalizată până la sfârșitul acestui an, inclusiv lucrările la podurile și şanturile aferente sectorului de drum”, transmite Ionel Arsene.

Cu prilejul acestei vizite pe teren, președintele C.J. Neamț a ajuns și la Mănăstirea Brădițel. De curând, drumul de acces către acest lăcaș de cult a fost reabilitat, spre bucuria pelerinilor.

sursa foto: Facebook Ionel Arsene

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate