Preşedintele Consiliului Judeţean, vizită în teren la Vînători- Neamţ

0

Vînători-Neamț este una dintre comunele nemțene unde ploile recente au făcut ravagii. La fața locului a ajuns vineri, 20 iulie, Ionel Arsene- președintele Consiliului Județean (CJ) Neamț.

Când văd că-i nour aici, parcă mă apucă groaza!

Președintele CJ Neamț a discutat cu autoritățile locale și cu localnicii afectați. Oamenii în vârstă resimt poate cel mai tare efectele fenomenelor meteorogice și hidrologice. În fața naturii, se simt mai neputincioși decât oricine, căci nu mai au puterea necesară de a reface stricăciunile după ce vremea s-a limpezit. Imaginile video de mai jos au surprins o frântură din necazul lor:


„Ploile abundente care s-au abătut asupra județului nostru în ultimele zile au provocat daune și în comuna Vînători, acolo unde, în satul Lunca, pârâul Catrina a ieșit din matcă și a inundat mai multe gospodării.

Din discuțiile pe care le-am avut la vizita în teren cu autoritățile locale și oamenii afectați s-a desprins aceeași concluzie, și anume, cauza problemelor este și în această zonă, ca și pe Valea Muntelui, neamenajarea torenților și lipsa lucrărilor hidrotehnice necesare.

Aștept evaluările comisiilor și voi identifica resursele necesare pentru a acoperi și aceste daune, iar infrastructura de drumuri și poduri distrusă să fie refăcută”, a precizat Ionel Arsene, președintele CJ Neamț.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate