Arsene, la Agapia: „Voi identifica resursele necesare pentru a acoperi și aceste daune”

0

Vineri, 20 iulie, Ionel Arsene- președintele Consiliului Județean (CJ) Neamț a efectuat o vizită pe teren în comuna Agapia- una dintre localitățile nemțene afectate de fenomenele meteolorogice și hidrologice din ultima perioadă.

Aici, ploile torențiale au lăsat în urmă poduri și podețe distruse,  drumuri surpate, curți și terenuri inundate. Președintele CJ Neamț a văzut pagubele produse, a primit detalii de la șeful Serviciului pentru Situații de Urgență Agapia și a discutat cu autoritățile locale, dar și cu localnicii afectați.

„Din nefericire, nici comuna Agapia n-a scăpat de pagube, mai multe drumuri și poduri fiind afectate.

Din discuțiile pe care le-am avut la vizita în teren cu autoritățile locale și oamenii afectați s-a desprins aceeași concluzie, și anume, cauza problemelor este și în această zonă, ca și pe Valea Muntelui, neamenajarea torenților și lipsa lucrărilor hidrotehnice necesare”, precizează Ionel Arsene.

Se caută însă soluții:

„Aștept evaluările comisiilor și rs, iar infrastructura de drumuri și poduri distrusă să fie refăcută”, a conchis președintele CJ Neamț.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate