Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
vineri 19 iulie 2019
  • :
  • :

Prima campanie electorală în care Opoziția nu are niciun argument în contestarea PSD

 

„Opoziția își rupe dinții în fiecare zi atacând PSD, așa cum oștile lui Mohamed Cuceritorul și-au rupt lăncile în zidurile Cetății Neamț.”, a declarat președintele PSD Neamț, Ionel Arsene într-o postare pe Facebook.

Cred că este prima campanie electorală în care Opoziția nu are niciun argument în contestarea PSD. Mai mult, pe agenda Opoziției nu-și găsește locul niciun proiect care să „bată” Programul de Guvernare al PSD. Fără „muniție” autentică, liberalii, USR-iștii și micile grupuri strânse în jurul lui Traian Băsescu sau Victor Ponta, recurg la minciuni și dezinformări. Varsă valuri de ură în toate mediile în care se exprimă. Mesajele lor stârnesc neliniște și induc ideea că violența de toate felurile ar fi justificată. Oricât s-ar da de ceasul morții liderii Opoziției și oricâte like-uri ar cumpăra cu postările lor mincinoase, nimeni nu poate pune la îndoială faptul că viața românilor e mai bună.”, a continuat Ionel Arsene.

Liderul PSD Neamț a continuat să aducă argumente în ceea ce privește activitățile Guvernului actual în favoarea populației, punând accent pe progresul economic din ultima perioadă.

S-au eliminat 102 taxe, iar în același timp au crescut pensiile și salariile. Veniturile medicilor și asistenților medicali s-au dublat sau chiar s-au triplat. Cadrele didactice au beneficiat de o dublare a veniturilor lunare. Contestatarii noștri uită sau se fac că uită de perioada în care s-au închis spitale, iar salariile și pensiile au fost tăiate! Produsul Intern Brut a crescut cu 30%, depășind pragul de 1.000 de miliarde de lei. Toate statisticile instituțiilor UE au constatat progresul economic evident al țării noastre. Toate temele pe care ar vrea să le abordeze trista și uzata noastră Opoziție au fost deja rezolvate sau sunt în curs de rezolvare de actuala guvernare. De aceea, singura lor formulă de a-și face campanie este insulta. În doi ani și jumătate de guvernare, am creat peste 600.000 de noi locuri de muncă. Încurajăm munca, iar cei care ne votează știu să aprecieze banul muncit cinstit. Nu îl aruncă disprețuitor pe jos, știind că cineva – care nu este nici întreținut, nici finanțat – îl va ridica. Până la urmă, bătălia electorală din această perioadă este între cei care construiesc și mercenarii tocmiți să distrugă. Dar să nu uităm, Mohamed n-a cucerit Cetatea.”, a conchis Ionel Arsene.

Art. pub.

Comandat de Partidul Social Democrat PSD CIF 41190008
Un comentariu la “Prima campanie electorală în care Opoziția nu are niciun argument în contestarea PSD

  1. Daniel

    Parerea mea este ca 600000 de romani au plecat din Romania in timp de 2 ani jumate ..eu nu cred in vorbe goale ..iar opozitia psd o reprezinta doar cetateni simpli ..nimeni nu e multumtit de guvernarea psd doar 10 % ce stau pe pomana statului!

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *