Prima conferinta de presa adevarata de la Prefectura Neamt

0

In sfarsit Prefectura Piatra Neamt a facut o conferinta de presa in care prefectul a dat raportul cetatenilor cu ce a facut in ultima perioada , ocazie cu care a anuntat si intrarea in normalitate a institutiei prin reinfiintarea corpului de control .
Desi privit cu suspiciune de unii , noul prefect Lazar Georghe a dat astazi o lectie de comunicare pe care ar trebui sa o invete si alti sefi de institutii publice nemtene .
Va spuneam pe data de 05.03.2013 , la prima conferinta de presa a noului prefect ca : Cu siguranta vom vedea in curand foarte multe atacuri la adresa domnului prefect de Neamt , Lazar George, si am avut dreptate 100% iar spre disperarea multora am avut dreptate si cand , inainte de investirea domnului Lazar ca prefect am spus ca : „Din cate il cunoastem noi pe domnul George Lazar preconizam ca multora li se va taia tupeul , domnul Lazar fiind un tanar mai greu de incalecat , ambitios dar si rabdator , foarte greu de enervat, dar mai bine nu …. si spre deosebire de ce a vazut politica pietreana pana acum, domnul George Lazar rezista foarte bine la orice fel de presiuni, iar atunci cand isi va pune ceva in cap, vor putea toti politicienii si jurnalistii din Neamt sa se dea cu fundul de treptele prefecturii ca nu vor rezolva nimic .”

Speram ca si pe viitor domnul Georghe Lazar sa isi pastreze acelasi stil de comunicare si sa manifeste aceeasi indiferenta fata de maimutarelile unor forme de viata ce traiesc pe langa casele nemtenilor si se hranesc cu zilele lor .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate