Primăria Agapia aminteşte: BONIFICAȚIE 10% până la 31 martie 2018 pentru plata cu anticipaţie a impozitului pe clădiri, teren şi mijloace de transport

0

Primăria comunei Agapia reaminteşte contribuabililor persoane fizice şi juridice că, dacă își achită integral impozitele şi taxele locale până la data de 31 martie a.c., beneficiază de o bonificaţie de 10% din valoarea de plată.

După acest termen, nu numai că nu se mai acordă bonificația, ci se calculează și penalități, întrucât 31 Martie este termen scadent pentru plata obligaţiilor către bugetul local, aferente semestrului I.

Potrivit reprezentanților Primăriei Agapia, plata se face la ghișeele Serviciului Impozite și Taxe Locale. „Numeroși locuitori ai comunei Agapia și-au achitat deja impozitul pe clădiri, teren și mijloace de transport, aferent anului 2018. Țin să precizez că impozitele locale au rămas la nivelul anului 2017, nefiind majorate de Primărie.

În Agapia sunt oameni gospodari și nu avem mari probleme cu rău-platnicii. Îi îndemn pe toți să plătească aceste dări până la 31 martie, pentru a beneficia de bonificația de 10%.

Pentru întrebări suplimentare, se pot adresa Serviciului Impozite și Taxe Locale din cadrul Primăriei Agapia, în măsură să îi informeze corect privind orice problemă legată de impozitele și taxele pe care le datorarează bugetului local”, transmite Neculai Nastasă, consilier primar.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate