Primăria Grumăzești: Agresorii celor doi bătrâni, alungați și cercetați penal

0

Într-un document primit la redacție de la Primăria Grumăzești și semnat de primarul Constantin Matasă ni se precizează măsurile care s-au luat în cazul de violență domestică din comună prezentat în publicația noastră. S-au deschis două dosare penale, există un ordin de protecție, iar bătrâna urmează să fie monitorizată medical.

„Având în vedere articolul dumneavoastră „NEAMȚ: Bătrâni bătuți crunt, încuiați și ținuți fără mâncare și apă” postat în data de 16 august 2020, prin care prezentați un caz de violență domestică din comuna Grumăzești, județul Neamț, vă aducem la cunoștință următoarele:

  • În prezent există emis un ordin de protecție pentru numiții P. V. și P. V., împotriva numiților P. C. – fiu, P. E. – noră și P. R.-A. – nepot.
  • În prezent, sunt 2 (două) dosare penale, atât pe numele numitului P. C.– fiu, cât și pe numele numitului P. R.-A. – nepot.
  • În prezent, numiții P. C. – fiu, P. E. – noră și P. R.-A.– nepot, sunt plecați din locuința numiților P. V. și P. V. – părinți, constatându-se că s-au stabilit pe raza comunei Vânători-Neamț, județul Neamț.
  • În prezent, numitul P. V. se află la domiciliul său, iar soția acestuia, P. V., se află la fiica acesteia în Piatra-Neamț, recomandându-i-se să efectueze investigații medicale și să fie consultată de medicul legist.

Dorim să facem cunoscute aceste lucruri pentru a nu lăsa loc de interpretări.”, a transmis, cu considerație, primarul Constantin Matasă.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate