Mărturisire din culisele puterii: „Domnul Andrușcă este un om cu foarte mult bun simț și nu este nici pe departe așa cum a fost zugrăvit!”

0

Acum, când frâiele puterii sunt în mâinile Guvernului PNL condus de Orban, măștile cad și adevărul iese la suprafață. Cel puțin asta putem înțelege dintr-o declarație făcută recent la un post tv național de știri de către Anca Alexandrescu, referitoare la Dănuț Andrușcă- actual deputat de Neamț din partea PSD și fost ministrul al Economiei.

Vreau să spun că domnul Andrușcă este un om cu foarte mult bun simț, nu este nici pe departe așa cum îl zugrăviți voi. Am lucrat direct cu el. (…)
I-a ținut piept și Vioricăi Dăncilă în anumite momente. Eu fiind acolo, știu exact despre ce este vorba (…)
Domnul Andrușcă a făcut ce trebuie acolo (la Ministerul Economiei- n.r.) Nu a avut excese, nu a fost cu tupeu, cum sunt alți miniștri. Ce-i mai rău: să ai un astfel de ministru (Andrușcă- n.r.) la Ministerul Economiei sau ministrul Educației, Anisie, care habar nu are să spună plexiglas și vine să ne dea lecții nouă și copiilor noștri?!”.

Anca Alexandrescu- sursa foto: B1 Tv

Interesant este faptul că Anca Alexandrescu ar fi fost cea care monitoriza și filtra comunicatele guvernului Dăncilă, din care a făcut parte și Dănuț Andrușcă. „Premierul le-a reproşat mai multor miniştri că nu vorbesc despre realizările programului de guvernare, însă cea care filtrează comunicatele e tot consiliera sa (Anca Alexandrescu). Fiecare ministru trebuie să primească acceptul Ancăi Alexandrescu pentru comunicatele de presă, iar tot Anca Alexandrescu hotărăşte, cu de la sine putere, ce comunicate sunt postate pe grupurile jurnaliştilor acreditaţi pe Guvern şi pe PSD. Deci întreaga comunicare a Guvernului, până în cele mai mici detalii, e la mâna Ancăi Alexandrescu“, susţin surse guvernamentale citate de adevărul.ro

Deputatul Dănuț Andrușcă a postat pe pagina sa de facebook secvența video (click aici), însoțită de textul:

Grigore Vieru către fiul său- Călin:
„Prea sus nu te ridica, te vor spânzura, prea jos nu te apleca, te vor călca”

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate