Primarul Daniel Harpa: „Sunt sigur de bunele intenții ale prietenului meu, știu cât muncește și cât de multe lucruri îi datorăm”

2

Un puternic mesaj de susținere a președintelui Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, a fost publicat recent de primarul orașului Târgu Neamț, Daniel Harpa.

Declarația sa vine ca urmare a măsurilor luate astăzi, 18 ianuarie, de procurorii DNA, care au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea lui Ionel Arsene pentru 24 de ore, pentru trafic de influenţă în 2013.

„Reținerea dlui Ionel Arsene, Președintele Consiliului Judetean Neamt, în săptămâna în care se face noul Guvern, pentru o presupusă faptă de acum cinci ani, pe baza unui denunț, mă întristează peste măsură și mă determină să mă întreb dacă eforturile pe care el le-a făcut pentru a dezvolta acest județ merită o asemenea plată.

Sunt sigur de bunele intenții ale prietenului meu, știu cât muncește și cât de multe lucruri îi datorăm. Consider că nici el și nici familia lui nu merita să treacă prin asemenea momente. Voi fi alături de el până la capăt, pentru că împreună am început majoritatea proiectelor pentru oraș și a fost un sprijin constant și serios.

Sunt sigur că va reuși să depășească acest moment și să își demonstreze nevinovăția!

Vă rog să îi acordați și dumneavostră prezumția de nevinovăție!”, declară Daniel Harpa, primarul orașului Târgu Neamț.

Amintim că pe cei doi îi leagă o strânsă prietenie și relație de colaborare politică și profesională. Ionel Arsene este cel care l-a adus în politică pe Daniel Harpa în 2012, ca şi candidat al PSD pentru alegerile locale. De asemenea, datorită implicării sale, în întreg județul Neamț, implicit în orașul de sub Cetate, s-au făcut numeroase investiții în toate domeniile (educație, sănătate, infrastructură etc).

 

2 Comentarii
  1. Geo spune

    Mai bine susțineti lupta anticorupție. Stim cu totii cum merge treaba in romania, fără o „atenție” nu rezolvi nimic. 100000 cred ca e cea mai mică șpagă pe care a primito arsene

  2. razvan dediu spune

    bune intentii a avut cand a luat mita? la multi ani, d-le arsene. ARSENE LA BRUTARIE

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate