Deputatul Dan Andruşcă: „Ionel Arsene se confruntă astăzi cu o mare nedreptate”

1

„Prietenul și colegul meu, Ionel Arsene, se confruntă astăzi cu o mare nedreptate. Sunt alături de el cu tot sufletul și consider că orice cetățean al unui stat civilizat merită prezumția de nevinovăție.

Cu atât mai mult o persoană care muncește zi și noapte pentru judetul Neamț. În 2012, am pornit împreuna cu domnul Ionel Arsene, Presedintele Consiliului Judetean Neamt, si cu domnul primar al orașului Tirgu Neamț, Daniel Harpa, pe un drum care a adus numeroase investiții în zona noastră și vom rămâne împreună până la final.

Sunt alături de Ionel Arsene, de familia lui, în aceste momente dificile! Am credința că orice cetățean al județului, care a înțeles și a apreciat munca depusă de dumnealui, va avea aceeași atitudine. Am încredere că instanțele judecătoresti vor lua cea mai corectă decizie. Vă mulțumim pentru susținere!”, transmite Dan Andruşcă, deputat de Neamţ.

1 Comentariu
  1. E spune

    Ce motive aveți da nu publicat art Ce nedreptate? Mita nu cred ca este o nedtreptate

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate