Primarul Harpa, către târgnemțeni: “VĂ MULȚUMESC pentru toate proiectele pe care am putut și pot să le fac datorită încrederii pe care mi-ați acordat-o”

0

În sfârșit, un primar care nu își asumă toate meritele și recunoaște că mulțumirile le merită prima oară cetățenii din oraș care plătesc taxe și impozite din munca lor și care i-au pus pe el și pe echipa sa să-i conducă. Așa trebuie să fie o atitudine de primar cum am văzut azi în postarea făcută de Daniel Harpa, primarul orașului Târgu Neamț.

Primarul Harpa își exprimă recunoștința față de cetățenii săi: „Simt nevoia să vă mulțumesc, stimați târgnemțeni, pentru încrederea acordată și sprijinul oferit în realizarea proiectelor locale.” Aceasta este o recunoaștere sinceră a contribuției fiecărui locuitor la dezvoltarea orașului.

Subliniază apoi transformările majore ale orașului: „Ați văzut schelele care îmbracă blocurile din Târgul nostru? Acestea sunt semnele unei noi ere în evoluția comunității noastre.” Aceste cuvinte nu sunt doar despre schimbări fizice, ci și despre un nou început pentru Târgu Neamț.

Primarul Harpa, care este și președintele PSD Neamț, vorbește despre responsabilitatea sa ca lider: „În ultimele luni, conștientizez mai mult decât oricând responsabilitatea pe care o am ca președinte al social-democraților nemțeni.” Aceasta subliniază angajamentul său față de valorile și obiectivele partidului său.

El rememorează, de asemenea, alegerea sa repetată ca primar: „A fi ales de trei ori primar este un privilegiu, un semn al încrederii pe care oamenii frumoși ai acestui oraș mi-au acordat-o.” Această recunoaștere subliniază legătura profundă dintre el și cetățenii săi.

În concluzie, Harpa își reafirmă dedicarea: „Promit să continui să lase lucruri frumoase în urma mea, în semn de mulțumire pentru încrederea voastră.” Aceasta nu este doar o promisiune, ci și un angajament de durată față de oraș și locuitorii săi.

Mesajul se încheie cu: „Sănătate și un An Nou Bun să avem! Cu respect, omul Daniel Vasilică Harpa, primarul orașului Târgu-Neamț și președinte PSD Neamț.” Un final care îmbină profesionalismul cu umanitatea, reflectând echilibrul între datoria civică și recunoștința personală.

Acest mesaj al primarului Harpa este o dovadă a devotamentului său față de Târgu Neamț și locuitorii săi. Este o lecție despre puterea cuvântului „mulțumesc” și despre cum, prin recunoaștere și apreciere, se pot construi comunități mai puternice și mai unite.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate