Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 12 decembrie 2019
  • :
  • :

Problemele pensionarilor, dezbătute în Sala de Sfat a Cetății Neamț

Joi, 18 iulie, membri ai Comitetelor Consultative de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice din județele Neamț și Iași au desfășurat o activitate comună, în Sala de Sfat și Judecată a Cetății Neamț.

Gazde pentru delegația din Iași, condusă de prefectul Marian Șerbescu, au fost primarul Daniel Harpa, Daniela Soroceanu- prefect de Neamț, subprefectul Nicolae-Doru Ungureanu și Dorin Nicola- managerul Complexului Muzeal Județean Neamț.

Printre subiectele abordate s-a aflat și Stadiul realizării obiectIvelor Programului de guvernare, pentru perioada 1 ianuarie-30 iunie 2019 – prezentat de conducerea Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) Neamț.

Cei prezenți au vizualizat apoi mai multe materiale video, reunite sub titlul generic “Județul Neamț – natură, istorie și credință”. A urmat  prezentarea unor exemple de bune practice din cele două comisii și concluziile la final de întâlnire.

 “Ne bucurăm să fim gazdă pentru colegii noștri din județul Iași, să putem discuta și dezbate probleme de interes ale pensionarilor.

Prin această ședință comună am reușit să schimbăm idei și să punctăm măsurile bune luate de Guvernul României, precum și viitoare propuneri de îmbunătățire a unor texte de lege’’, a declarat prefectul județului Neamț, Daniela Soroceanu.
Un comentariu la “Problemele pensionarilor, dezbătute în Sala de Sfat a Cetății Neamț

  1. Silviu Marian

    Și care e urmare? Afară bineînțeles de cheful făcut pe bani publici,după poza de dat bine la fraieri ( sa ne facem că lucrăm)

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *