Program prelungit la Pașapoarte

0

Ministerul Afacerilor Interne tratează cu prioritate asigurarea unor condiții de normalitate pentru cetățenii care doresc pașaport, având în atenție luarea de măsuri suplimentare pentru reducerea aglomerației acolo unde este cazul.

Pentru a veni în sprijinul cetățenilor din județul Neamț, începând cu data de 24.06.2019, programul de lucru cu publicul a fost prelungit cu 2 ore, între 08.30 – 18.30, pentru activitatea Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple, din Piatra-Neamț, strada Alexandru cel Bun, nr. 12.

Mai multe detalii pot fi găsite pe site-ul Direcției Generale de Pașapoarte.
Tot pentru evitarea aglomerației, atât la depunerea cererilor de eliberare a pașaportului, cât și la ridicarea acestuia, reamintim solicitanților că au posibilitatea de a se programa online, pe site-ul https://www.epasapoarte.ro/.

În același timp, a fost introdusă posibilitatea expedierii pașaportului simplu electronic prin poștă.

De asemenea, cetățenii pot verifica stadiul cererii lor la adresa https://epasapoarte.ro/verifica/, existând posibilitatea ca acesta să fie eliberat mai devreme decât termenul comunicat la depunerea solicitării.

Purtător de cuvânt al Instituției Prefectului – Județul Neamț,
Bogdan TABLAN

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate