Programul Zilelor Cetății Neamț (29 iunie- 2 iulie)

1

Încă o săptămână și începe MedievArtFest la Târgu Neamț, festival prilejuit de Zilele Cetății Neamț.

În perioada 29 iunie- 2 iulie, la poalele fortificației medievale de pe Culmea Pleșului se  preconizează un val de turiști care, la fel ca întreaga suflare a Târgului, vor avea ocazia să se întoarcă în trecut, pe vremea când cavalerii apărau onoarea domnițelor cu prețul vieții lor.

Anul acesta, Liviu Pancu revine ca director artistic al festivalului, iar tema aleasă pentru această ediție este Hronicarul pelerin, călător între trecut și prezent, prin inima Moldovei.

Organizatorii evenimentului au conceput un program bogat, menit să mulțumească gusturile fiecărui participant, la propriu și la figurat. Iată ce activități vor avea loc la Târgu Neamț în perioada 29 iunie- 2 iulie:

 

 

 

1 Comentariu
  1. un cetatean spune

    Ar fi interesant si nu cred ca ar costa o avere, sa scrie „Tirgu Neamt” , undeva pe culmea Plesului, ori in zona Cetatii Neamtului ori in zona culmii de la monumentul eroilor (cu vedere mai buna din zone podului peste Ozana), poate chiar si iluminat nocturn. Cum este la Brasov, la Rasnos si in alte zone turistice ale tarii.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate