ProSport și Competitivitate: Cupa Interșcolară, în curând

0

Vineri, 5 iunie, Clubul Sportiv Steel Man Târgu Neamț organizează Cupa Interșcolară.

Ajunsă la cea de a VI-a ediție, competiția se adreseasă tinerilor sportivi care studiază în unitățile de învățământ din Târgu Neamț și își clădesc viața pe principiul Minte sănătoasă într-un corp sănătos și… de invidiat!

Aceștia vor putea concura la următoarele categorii:

  • Culturism 60 kg, 70 kg, 80 kg
  • Skandenberg -70kg, +70 kg
  • Men physique open
  • Fitness copii, open 11-14 ani/ 14-18 ani
  • Body Building Classic

Înscrierile se fac până cel târziu în ziua concursului, ora 10.00. Tinerii care vor să participe la competiția de skandenberg se pot înscrie până vineri, între orele 11.00- 12.00 (în incinta Casei Culturii). Sportivii vor prezenta actul de identitate în original, adeverință medicală  (apt pentru concurs) și adeverință de la școala de proveniență.

Publicul va avea parte și de demonstrații în afara competiției. Roxana Petrea, sportiv legitimat la CS Steel Man Târgu Neamt, care a confirmat așteptările la toate concursurile unde s-a prezentat, va face o demonstrație Bikini Fitness. Numele celui de-al doilea sportiv care va încânta publicul cu o demonstrație rămâne surpriză.

Cupa Interșcolară se va desfășura pe scena Casei Culturii „Ion Creangă” vineri, 5 iunie, începând cu ora 13.00. Nu se percepe taxă  de intrare.

„Câștigătorii vor primi diplome, medalii și trofee. Mulțumim domnului primar Harpa pentru sprijinul acordat și sperăm că va fi alături de sportivii nostri la cât mai multe activități”, a precizat Gligor Mosor, președinte/ antrenor CS Steel Man Târgu Neamț.

ProSport și Competitivitate, proiect depus de CS Steel Man la Primăria Târgu Neamț, primește o finanțare nerambursabilă de până la 19.353 lei de la bugetul local. Suma necesară pentru desfășurarea unei astfel de competiții ajunge undeva la 30.000 lei, diferența de bani fiind asigurată de sponsori care își doresc să rămână anonimi.

Seria întrecerilor sportive organizate de clubul condus de Gligor Mosor  va continua în octombrie, cu Trofeul Steel Man.

Andreea Trăsnea

cupa interscolara tg

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate