Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 25 iunie 2019
  • :
  • :

Provocare lansată de viceprimar: Ia o lopată și dă-i lu’ taică-tu! [NEAMȚ]

În locul firmelor plătite pentru a deszăpezi, ori a utilajelor și muncitorilor Primăriei, câțiva oameni dintr-un sat din Neamț au ieșit aseară la rânit zăpada de pe stradă, ca să nu rămână cu mașinile blocate în nămeți.

Provocarea le-a fost lansată chiar de viceprimarul comunei, care stătea pe facebook în timp ce codul galben de viscol și ninsori abundente bătea la geam. Aparent enervat că cineva a îndrăznit să-și exprime nemulțumirea și să posteze pe rețeaua de socializare un clip video în care se observă starea drumului, al doilea om din primărie a răspuns:

 

Cu alte cuvinte, înțelegem că cetățenii care au rude ce beneficiază de ajutor social de la stat, nu mai au dreptul la opinie ori reclamație. Asta, deși oamenii respectivi prestează muncă în folosul comunității, după un program stabilit de autorități (altfel li s-ar tăia ajutorul, teoretic). Asta, în timp ce utilajele primăriei (dacă există) prind rugină pe bani publici.

Se întâmplă în Șoimărești, comuna Drăgănești.

Cea care a făcut postarea inițială a acceptat provocarea viceprimarului. La scurt timp, doi bărbați (printre care și tatăl ei, posibil) au pus mâna pe lopeți și s-au apucat de deszăpezit drumul public.

Bineînțeles, cetățenii comunei Drăgănești și-au exprimat nemulțumirea prin comentarii online, iar vicele… s-o fi dus la somn.

 
Un comentariu la “Provocare lansată de viceprimar: Ia o lopată și dă-i lu’ taică-tu! [NEAMȚ]

  1. Petrache

    Suntem o comuna de lenesi si de barfitori,niciodata in istoria comunei nu am fost decat carcotasi si lingai ai preaiubitilor conducatori!Deasemenea atunci cand primim o critica,pe buna dreptate,ne sare mustarul mai ceva ca unei fete mari.Asa ca nu mai faceti pe lupul moralist ca nu este cazul.

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *