Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
vineri 19 aprilie 2019
  • :
  • :

[NEAMȚ] Starea drumurilor, în această dimineață

În județul Neamț, ninge necontenit de aseară.

DRDP Iași informează că circulația rutieră a fost restricționată la 3,5 t pe DN 15D, între localitățile Piatra Neamț – Roman, începând cu ora 7.00, din cauza ninsorii abundente și a viscolului puternic.

Măsura a fost luată pentru a permite utilajelor de deszăpezire să acţioneze în condiţii bune.

Se preconizează că restricţia va fi ridicată în jurul orei 10.00.

Potrivit informațiilor furnizate de ISU și Prefectură, nu sunt alte drumuri naţionale sau judeţene blocate/închise, circulaţia desfăşurându-se în condiţii de iarnă.

Pe parcursul nopții,  Secţia Neamţ a CNAIR a acţionat cu 43 lucrători şi 45 utilaje pentru deszăpezire şi împrăştierea de material antiderapant pe drumurile DN 15 D, DN 15C si DN 2 din judeţ.

Utilajele SC DRUPO S.R.L. şi ale operatorilor care se ocupă de deszăpezirea drumurilor judeţene au acţionat cu 46 lucrători şi 23 utilaje pentru răspândire de material antiderapant pe sectoare de drumuri judeţene. La ora 7.00, se acţiona cu 23 utilaje şi 46 lucrători, pentru deszăpezirea pe drumurile judeţene.

Starea părţii carosabile: acoperită de zăpadă.

Amintim că este în vigoare o Informare meteorologică valabilă în perioada 10 ianuarie ora 16.00 – 11 ianuarie ora 12.00, prin care s-au prognozat ninsori și strat nou de zăpadă, intensificări temporare ale vântului, precipitații mixte, polei. De asemenea, până la ora 12.00, județul Neamț este sub COD GALBEN de ninsoare/viscol și depunere de strat consistent de zăpadă.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *