PSD Neamț/ Contracte semnate: FONDURI EUROPENE pentru TRANSPORTUL PUBLIC din PIATRA NEAMȚ

0

12 aprilie 2023, Neamț

CONTRACTE SEMNATE:

FONDURI EUROPENE pentru TRANSPORTUL PUBLIC din PIATRA NEAMȚ!

Miercuri, 12 aprilie, s-au semnat la Consiliul Județean Neamț contractele pentru modernizarea transportului public de călători, cu furnizorul de autobuze electrice și cu antreprenorul care va moderniza autobaza de la SC Troleibuzul SA.

Este vorba de două contracte în valoare 71.482.205,40 lei, inclusiv TVA, în cadrul proiectului european „Reabilitare și modernizare transport ecologic“- atât de necesar pentru ca în Piatra Neamț, să se circule în condiții moderne și civilizate, așa cum merită nemțenii.

Iată că PSD Neamț și partenerii de coaliție, Alde, Pp USL, Pro România, PMP, fac un pas major în implementarea acestui proiect european cu o valoare impresionantă și o importanță pe măsură, chiar dacă domnii consilieri județeni de la PNL, conduși de președintele Lazăr, au votat ÎMPOTRIVĂ, fără să înțeleagă că votul nu este adresat alianței care asigură administrarea județului Neamț, ci tuturor cetățenilor, care vor beneficia astfel de condiții de transport la nivel european.

“PSD Neamț va continua să nu intre în aceste jocuri politicianiste și va administra județul Neamț făcând un singur tip de politică: pentru oameni și pentru dezvoltarea tuturor localităților la același nivel”, declară Daniel Vasilică Harpa, președinte interimar al PSD NEAMȚ.

I-am asigurat pe partenerii noștri că vom fi alături de ei continuu, prin echipa de implementare a proiectului, astfel încât să nu existe nicio sincopă în derularea investiției și respectarea termenului limită de finalizare a achizițiilor și lucrării de modernizare a autobazei“, a precizat Adrian Păduraru, vicepreședintele social-democrat al Consiliului Județean Neamț.

*Proiectul se realizează în parteneriat cu UAT Municipiul Piatra-Neamț, lider de proiect fiind UAT Județul Neamț.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate