Puzzle OptimEast recrutează voluntari

0

Asociația Puzzle OptimEast recrutează voluntari, tineri din Târgu Neamț și împrejurimi dornici să se implice în comunitatea din care fac parte, să se dezvolte personal, să-și pună în practică propriile idei, să socializeze.

Asociația promovează cultura, turismul, managementul și dezvoltarea personală și profesională a tinerilor prin intermediul proiectelor locale, naționale și internaționale. A fost înființată în anul 2014 și de atunci vine constant în sprijinul urbei, folosindu-se de educația nonformală.

Puzzle OptimEast a reușit să se facă remarcată în rândul comunității locale prin numeroasele activități inedite realizate cu și pentru tinerii din zonă.

Numeroși tineri de peste 14 ani din Târgu Neamţ şi împrejurimi au prins deja gustul voluntariatului şi sunt tot timpul pregătiţi să organizeze activităţi minunate pentru ceilalţi tineri din zonă şi nu numai.

De ce să devin voluntar Puzzle OptimEast?

  • investești în timpul și în persoana ta
  • îți practici talentul și îți descoperi pasiunile
  • ai numeroase oportunități să-ți pui în practică ideile
  •  vii în sprijinul comunității prin intermediul activităților inițiate.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate