Referendum/ Daniel și Nadia Harpa, vot pentru familie

0

Duminică, 7 octombrie, în jurul orei 13.00, Daniel Harpa, primarul orașului Târgu Neamț s-a prezentat la secția de votare nr. 142 alături de soția sa, Nadia- președintele Casei de Asigurări de Sănătate Neamț.

„Am participat astăzi la vot împreună cu soţia. Mi-aş fi dorit să participe la acest Referendum şi băiatul cel mare, dar mai are 2 luni până împlineşte 18 ani.

Am votat în primul rând pentru tinerii noştri, pentru viitorul lor, dar şi din respect pentru valorile creştine, pentru Biserica Ortodoxă şi pentru cei peste 3 milioane de semnatari ai iniţiativei.

Am votat pentru normalitate”, a declarat primarul Daniel Harpa după exprimarea votului.

În judeţul Neamţ, până la ora 10.00 se prezentase la urne 8,02% dintre nemţenii cu drept de vot. La Târgu Neamţ, 10,72%. Întrebat dacă avea alte aşteptări, edilul a precizat:

„O analiză aş putea să o fac după ora 17.00. Acum, sincer să fiu, mă aşteptam la o prezenţă mult mai mare. Dar, din ce am văzut, suntem în judeţul Neamţ pe locul I în ceea ce priveşte prezenţa la urne.

Să dea Dumnezeu ca la sfârşitul zilei, când se va termina referendumul, să avem un procent cât mai mare, pentru a se redefini o dată pentru totdeauna definiţia corectă şi nealterată a căsătoriei în Constituţia României, căsătoria între un bărbat şi o femeie”.

Fără a impune cuiva cum trebuie să voteze, primarul Daniel Harpa este încredințat că târgoveţii îi împărtășesc convingerile din acest punct de vedere.

Referendumul pentru redefinirea familiei în Constituţia României se desfăşoară până la ora 21.00.

Andreea T.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate