„Șansă pentru liceenii nemțeni de a studia, gratis, într-o școală americană!” – Adrian Niță, Prefectul județului Neamț

0

Elevii de liceu au posibilitatea să studieze, timp de un an, în Statele Unite ale Americii, cu burse gratuite oferite de guvernul american.

Guvernul SUA acordă gratuit burse pentru elevii care au note bune şi vorbesc limba engleză. Copiii sunt aleși în urma unor teste de limba engleză şi vor locui în casele unor familii, selectate cu atenţie de autorităţile americane.

FLEX este un program de schimb de experienţă dedicat elevilor din primii 3 ani de liceu. Înscrierile se pot face AICI

Înscrierile se fac online pâna pe 13 octombrie. Cei selectaţi trec în etapa semifinală şi doar 30 din aceștia vor ajunge să cunoască sistemul american de învățământ.

Programul este deschis și pentru elevii ucraineni, care sunt în România şi care au locuri separate pentru bursele americane.

Șansă pentru liceenii nemțeni de a studia, gratis, într-o școală americană! Tot ce trebuie să faceți, dragi tineri, este să valorificați, până aproape de jumătatea lunii viitoare, acest program.

Concret, este vorba de Bursele FLEX, prin care liceenii români pot studia un an de liceu, într-o unitate de învățământ din SUA, cu toate costurile acoperite. Grație acestui program, județul Neamț are foști bursieri care au trecut prin experiența studiului în America! Vă îndemn, dragi tineri, să profitați de ocazie!

@American Councils for International Education-Romania, alături de @U.S. Embassy Bucharest, a lansat înscrierile pentru bursele FLEX, program finanțat de către Guvernul American. Liceenii din România care vor fi selectați vor fi găzduiți, pe perioada studiilor, de o familie din SUA. Bursierii nu vor avea de suportat niciun cost!

Consider că este o șansă deosebită, dragi liceeni! Vă recomandăm să vă înscrieți, până pe 13 octombrie, pentru această bursă.

Programul FLEX a sosit în România în anul 2015, coordonat tot de către o nemțeancă, Eliza Chirilă-Pop, ce astăzi este Country Director la American Councils.”, a transmis Adrian Niță, Prefectul Județului Neamț.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate