Șase luni de la înființarea Postului de Jandarmi de la Staţiunea Balneoclimaterică Bălțătești

2

Au trecut șase luni de la înființarea Postului de Jandarmi de la Staţiunea Balneoclimaterică Bălțătești, județul Neamț.

În cele 6 luni de activitate, cei cinci subofițeri din cadrul Postului de Jandarmi Bălţăteşti au executat peste 200 de misiuni în zona de competență. Potrivit IJJ Neamț, aceștia au aplicat peste 50 de sancțiuni contravențioanle și au efectuat 19 misiuni de patrulare în colaborare cu lucrătorii Ocolului Silvic Văratec şi Gârcina, pentru stoparea tăierilor ilegare de material lemnos din Fondul Forestier Naţional.

Postul de Jandarmi Bălţăteşti are în competenţă 6 comune: Bălţăteşti, Agapia, Crăcăoani, Ghindăoani, Grumăzeşti, Petricani și execută misiuni pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale cu accent pe menţinerea ordinii şi liniştii publice pe traseele turistice stabilite dar și în zona lăcaşurilor de cult – mănăstirile Văratec, Agapia, Horaiţa etc, obiective de interes turistic atât la nivel național cât şi internațional, situate pe traseele Bălţăteşti-Văratec-Agapia-Crăcăoani-Tîrpeşti.

Le dorim colegilor noștri mult succes în activitate și misiuni ușoare!, transmit -reprezentanții IJJ Neamț.

2 Comentarii
  1. Eugen spune

    O subunitate de jandarmi INUTILĂ.Situatia operativa de pe raza secției 13 Crăcăoani nu este atât de grea încât să fie necesar un post de jandarmi care oricum nu execută schimb de noapte, când ar putea eficient să sprijine singura patrula de poliție care răspunde de 5 comune.Orașul Târgul Neamț avea nevoie clară de aceste 5 posturi de subofițeri, in nici un caz Comuna Bălțătești si comunele limitrofe.

    1. Ccc spune

      Bravo…bine punctat…de furat se fura noaptea

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate