Se caută cuplurile din Târgu-Neamț căsătorite în 1973

0

Într-o lume în continuă schimbare, în care provocările vieții moderne pot să răvășească chiar și cele mai solide relații, Primăria Târgu-Neamț dă un puternic de apreciere pentru iubirea și loialitatea durabilă, menținând vie tradiția de a onora cuplurile care au ajuns la 50 de ani de căsnicie.

Cuplurile din orașul Târgu-Neamț, căsătorite în anul 1973, sunt așteptate să depună la sediul Primăriei (Biroul 5) copii xerox după cărțile de identitate ale ambilor soți și certificatul de căsătorie, până vineri, 25 august.

Căsniciile care au traversat cinci decenii reprezintă o comoară în comunitatea noastră.

Ele sunt simboluri ale încrederii, înțelegerii și susținerii reciproce, iar aceste povești de succes merită să fie aduse în prim-plan și să fie celebrate cu mândrie, în cadrul Zilelor orașului Târgu-Neamț„, transmite primarul Daniel Vasilică Harpa.

Această manifestare de recunoștință nu este doar un moment de a celebra reușitele unor cupluri extraordinare, ci și o oportunitate de a inspira noi generații în construirea și menținerea relațiilor autentice și solide.

Prin tradiția de a premia cuplurile care ajung să celebreze Nunta de Aur, la Târgu-Neamț se subliniază că iubirea și devotamentul autentic pot sta la baza unei călătorii frumoase și împlinite.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate