Vânători-Neamț/ Mai multe posturi la Centrul de Zi de Socializare și Petrecere a Timpului Liber, scoase la concurs

0

Primăria Vânători-Neamț organizează concurs pentru ocuparea mai multor posturi esențiale în cadrul Centrului de Zi de Socializare și Petrecere a Timpului Liber (tip club) destinat persoanelor vârstnice.

Oportunități de carieră în domeniul social:

Primăria Vânători-Neamț invită candidații interesați să participe la concurs pentru următoarele posturi:

  1. Șef Centru de Zi de Socializare și Petrecere a Timpului Liber (tip club), destinat persoanelor vârstnice (8h/zi) – Candidații trebuie să aibă studii universitare de licență sau studii superioare de lungă durată în domeniul asistență socială, medical, economic sau al științelor administrative, cu o experiență de minimum 5 ani în domeniul serviciilor sociale.
  2. Psiholog (4h/zi) – Candidații trebuie să aibă studii universitare de licență sau studii superioare de lungă durată în psihologie sau științe comportamentale, cu o vechime în specialitatea studiilor de minimum 1 an.
  3. Instructor Ergoterapie (8h/zi) – Candidații trebuie să aibă studii universitare de licență sau studii superioare de lungă durată și să fi absolvit cursuri de pregătire/perfecționare în specializarea ergoterapie, cu o vechime în muncă de minimum 1 an.
  4. Asistent Social (4h/zi) – Candidații trebuie să aibă studii universitare de licență sau studii superioare de lungă durată în asistență socială sau sociologie, cu o vechime în specialitatea studiilor de minimum 1 an.
  5. Animator Socio-Educativ (4h/zi) – Candidații trebuie să aibă studii medii și orice formă de specializare pentru ocupația animator socio-educativ, cu o vechime în muncă de minimum 6 luni.

Procesul de selecție și calendarul concursului

Depunerea dosarelor pentru concurs se va desfășura în perioada 21.08.2023 – 01.09.2023, în intervalul orar 08.00-16.00. Selecția dosarelor va avea loc pe data de 05.09.2023, iar rezultatele vor fi afișate la ora 15.00 a aceleiași zile.

Următoarele etape ale concursului includ susținerea probei scrise pe 11.09.2023, proba de interviu pe 13.09.2023 și afișarea rezultatelor finale pe 15.09.2023.

Informații suplimentare și contact

Cei interesați pot obține detalii suplimentare cu privire la atribuțiile fiecărui post, bibliografie, conținutul dosarului de concurs și alte informații relevante pe site-ul instituției sau la sediul Primăriei comunei Vânători-Neamț, prin email la adresa [email protected]. Pentru orice întrebări, puteți contacta persoana de contact, Irimiea Iuliana, secretarul comisiei de concurs.

Această oportunitate oferă candidaților șansa de a se implica activ în sprijinirea comunității și de a contribui la dezvoltarea durabilă a zonei. Primăria Vânători-Neamț așteaptă cu nerăbdare să primească dosarele candidaților interesați și să dezvolte împreună o comunitate mai puternică și mai unită.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate