Secheșan și Preda, ”Bălănel și Miaunel” din Consiliul Local Târgu-Neamț

0

Secheșan Daniel Iulian și Preda Neculai sunt doi consilieri locali de la PMP. Cei doi nu prea înțeleg care e rolul lor în societate și ce trebuie să facă în calitatea lor de aleși locali așa că și-au făcut împreună un cont de Facebook cu care fac gargară politică pe internet.

Deoarece ne-am permis să le blocăm contul cu care își făceau ei campania electorală infantilă pe pagina ziartarguneamt.ro au prins nălucă și au început să se dea victimele cenzurii când, de fapt, ei sunt victimele propriei incompetențe.

Pentru că și-au permis să ne nominalizeze și să compună un text care sa atragă comentarii negative la adresa noastră le vom da un drept la replică.

  1. Când vi s-a șters comentariul și vi s-a blocat contul, ați primit următorul mesaj: ”Buna seara. Eu sunt administratorul paginii ziartarguneamt si am sters comentariul dumneavoastra si am blocat contul pentru ca ati facut acuzatii fara nicio minima proba. Daca aveti ceva de spus concret si asumat cu probe despre primar sau administratia locala … cu mare placere va invit la o emisiune… Chiar ar fi de interes pentru cititorii din Targu Neamt deoarece nimeni din opozitia politica de la Targ nu pare sa aiba curajul sa vorbeasca asumat in fata unei camere de luat vederi.
    Deci nu vă mai dați victime ale cenzurii. Vi s-a oferit maximul de expunere mediatică să faceți ce acuzații vreți dacă vi le asumați cu probe. Doar că dumneavoastră nu aveți nicio probă, ci doar împroșcați cu noroi în speranța că unii naivi vă vor crede războinicii dreptății și vă vor vota.
  2. Nu vă mai comparați cu restul cetățenilor din oraș. Ei au voie să facă comentarii cum vor ei, dumneavoastră nu. Dumneavoastră sunteți ales local și oamenii vă plătesc, nu ca să comentați pe Facebook, ci pentru ca să faceți proiecte și amendamente la ședințele de CL. Dumneavoastă ați fost aleși de oameni ca atunci când aveți suspiciuni sau acuzații de făcut să mergeți cu ele la un procuror, nu să comentați pe Facebook. Rolul dumneavoastră de aleși locali este altul decât să faceți gargară pe internet și să vă dați victime.
  3. Nu demonstrăm noi că sunteți incomozi pentru că nu sunteți incomozi pentru nimeni. Sunteți doar niște aleși locali care în loc să facă ce ar trebui să facă un ales local și ce este plătit să facă un ales local vă jucați de-a bocitoarele pe Facebook.

Faptul că ați fost blocați pe pagina Ziar Targu Neam este pentru că se chema ”calomnie” și era penal ce făceați dumneavoastră. Dacă primarul și colegii dumneavoastră din Consiliul Local vă permit să-i calomniați e alegerea lor, dar genul acesta de campanie electorală pe negativ nu este acceptat pe pagina noastră.

Dacă aveți ceva concret și asumat de spus despre orice neregulă și despre oricine din Primăria Târgu Neamț care încalcă legea, vă stăm la dispoziție să discutăm aceste probleme în variantă video. Până atunci sunteți doar un fel de desene animate simpatice și atât.

Iosub Robert

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate