Sedintele de Consiliu Local de la Targu Neamt incep sa devina amuzante

2

sedinta-cl

Pe langa problemele stringente ale municipalitatii, din cand in cand se mai trezeste cate un personaj sa prinda fluturi, dar e bine asa ca altfel ar fi plictiseala mare .
Deliciul sedintei de pe data de 28.08.2013 a fost discursul unui domn care explica consilierilor locali ca nu e bine sa se puna apa pe foc ca ea se descompune in hidrogen si oxigen iar oxigenul intretinere arderea …..
De remarcat a fost si un PSD-ist, sa nu-i dam numele ca sa nu il facem de ras care nu a fost atent cand o colega tot din PSD „i-a ridicat o minge la fileu” si neintelegand substratul a dat rau cu bata in balta .
Bomboana de pe coliva amuzamentului pe banii nemtenilor a fost city managerul, care a povestit el ceva despre integrarea unui program informatic in scoli iar din ce a enumerat domnia s-a cam totul se gaseste gratis pe internet, motiv pentru care nu intelegem de ce ar trebui depuse eforturi financiare de catre comunitate pentru ceva care e deja gratis, dar poate e ceva cu vreo zeciuiala si ne scapa noua .

2 Comentarii
 1. nicu spune

  Despre zilele orasului de anul acesta s-a discutat ? Sau e adevarat zvonul conform careia aceasta sarbatoare a fost cumulata anul acesta cu Zilele Cetatii ?
  ADMIN: Zilele Orasului au fost serbate in aceeasi zi cu Zilelele Cetatii Neamtului. Daca nu ati fost prezent, puteti urmari aici principalele evenimente din acele zile

 2. nicu spune

  Sigur ca am fost prezent doar ca nu imi era clar daca acea formulare a zilelor cetatii cu cele a orasului, a fost doar o simpla conjuctura.
  Pacat ca nu se poate desfasura si la sfarsitul saptamanii acesteia Zilele Orasului. Vremea e frumoasa , oamenii s-ar strange rapid , iar pentru finantare s-ar gasi rapid cativa sponsori care sa sustina un astfel de eveniment.
  Trimiteti de curiozitate la cativa sponsori o astfel de propunere si o sa fiti suprinsi cum 99 % vor zice „da” unei astfel de initiative.
  O scena si cateva mici formatii se pot forma rapid din zona noastra , iar pentru a servi un mic si o bere se gasesc binevoitori din oras care sa iasa cu o taraba si o maslina.
  Eventual se poate intitula aceste zile ale orasului , ca fiind una de austeritate si cu strangere a busonului pentru alte necesitati prin oras , insa e bine sa lasam traditia sa mearga mai departe si sa lasam acele zile ca fiind de sarbatoare si voie buna.
  Eu zic ca se poate si cu un minim de efort.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate