În sfârşit, se asfaltează drumurile şi la Ţolici

0
După zeci de ani, în care nu a văzut nici măcar o lopată de asfalt, în sfârşit, satul Ţolici din comuna Petricani a intrat în reabilitare şi modernizare.

Cererile venite din partea primărei au fost aprobate de Consiliul Judeţean (CJ) Neamţ- proiectant şi finanţator al acestor lucrări. Banii necesari pentru modernizarea DJ 155 B ce străbate satul Ţolici au fost alocaţi, iar oamenii lucrează în ritm alert de cateva zile.

„În fiecare campanie electorală locuitorilor din acest sat li s-a promis asfalt pe drum, însă până astăzi niciuna dintre echipele administrative care s-au perindat pe la Primăria Petricani şi Consiliul Judeţean Neamţ nu şi-a respectat angajamentele.

Acum însă, visul locuitorilor din Ţolici de a merge pe drumul din centrul satului fără cizme de cauciuc şi fără să respire praf este pe cale să devină realitate.

În momentul de faţă, se lucrează intens la implementarea primul proiect important de infrastructură rutieră din acest sat. Lucrările au debutat cu reabilitarea şi modernizarea prin asfaltare a zonei Rotunda, în anul precedent, iar acum utilajele toarnă de zor asfalt în centrul satului.

Mulţumim Consiliului Judeţean Neamţ pentru sprijinul acordat!”, ne-a declarat Ticuşor Vasiliu, primarul comunei Petricani.

Cu prilejul unei vizite pe teren, Ion Asaftei- vicepreședintele Consiliului Județean Neamţ s-a convins că executantul își face treaba și oamenii din localitate sunt multumiți.

De asemenea, administraţia publică locală şi CJ Neamţ au obţinut finanţări prin PNDL II pentru demolarea şi construirea podurilor pe DJ 155B peste pârâul Ţolici din localitate cu acelaşi nume.

Spor la treabă!

Andreea Trăsnea

sursa foto: facebook Ioan Cristian Apostol, viceprimarul comunei Petricani

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate