Incendiu violent la Vânători-Neamț

0

În această dimineaţă, la ora 05:34, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la o locuinţă în localitatea Vînători Neamţ.

La fața locului s-au deplasat 13 pompieri militari cu trei autospeciale de stingere și un echipaj cu o ambulanță SMURD(EPA) din cadrul Detașamentului de pompieri Tîrgu Neamţ şi doi voluntari din cadrul SVSU Vînători Neamţ.

La momentul sosirii forțelor de intervenție, incendiul se manifesta violent la întreaga construcţie.

În urma evenimentului au ars: acoperişul locuinţei, pe o suprafaţă de cca. 100 mp, construit din astereală din lemn cu învelitoare din tablă, tavanul construit din lemn şi paiantă pe o suprafaţă de cca. 80 mp, obiecte de mobilier, obiecte electrocasnice (aragaz, maşină de spălat, frigider, boiler, TV), haine şi alte bunuri casnice.

Incendiul s-a propagat la o locuinţă învecinată unde au ars: astereala acoperişului pe o suprafaţă de cca. 50 mp, tavanul pe o suprafaţă de cca. 40 mp, obiecte de mobilier, electrocasnice şi obiecte de uz gospodăresc.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,foc deschis în spaţii închise”, potrivit unui comunicat de presă emis de ISU Neamț.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate