Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
vineri 19 aprilie 2019
  • :
  • :

Sfârșit tragic pentru o femeie din Agapia. A murit lovită de creanga unui copac

O femeie de 46 de ani și-a pierdut viața, miercuri, 7 noiembrie, după ce o creangă de copac s-a rupt şi a lovit-o în cap.

 „În urma cercetărilor efectuate de polițiști  a reieșit faptul că, în data de 7 noiembrie, în jurul orei 12:00, un bărbat de 50 de ani, o femeie de 46 de ani și un tânăr de 26 de ani, toți din localitatea Agapia, s-au deplasat în fondul forestier aflat în administarea Ocolului Silvic Tîrgu Neamț pentru a culege ciuperci. La un moment, dat cei doi bărbați s-au abătut de la drumul forestier, iar în momentul în care s-a întors au observat că femeia era căzută la sol și  au constatat că fusese lovită de creanga unui arbore.”, a precizat Georgiana Moșu, purtător de cuvânt al IPJ Neamț.

Tânărul a apelat „112”, în jurul orei 14:00, iar la fața locului s-au deplasat un echipaj cu asistent medical al Serviciului de Ambulanță și unul din cadrul  Secției de Poliție Rurală Crăcăoani.

Ambulanța a preluat victima care era în stop cardio-respirator și cu hemoragie internă,  au efectuat manevrele de resuscitare și au transportat-o la Spitalul din Tîrgu-Neamț. Ulterior, în unitatea spitalicească i s-a constatat decesul, fapt pentru care a fost transferată la Serviciul de medicină legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Poliția efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au dus la decesul femeii, totodată fiind deschis și dosar penal pentru ucidere din culpă.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *