Similarități și diferențe între pariurile sportive și jocurile de cazino

0

Având în vedere că ambele se încadrează în categoria jocurilor de noroc, la unele dintre ele vei avea nevoie de mai multă îndemânare și vei putea obține rezultate mult mai bune dacâ te pricepi la ceea ce faci. În schimb, la jocuri precum cele de slot sau ruletă, aproape totul ține de noroc, lucru care este mai mult sau mai puțin în dezavantajul gamblerului. Totuși, există anumite aspecte care pot fi catalogate ca fiind similarități între cele două. Să le vedem împreună!

Bugetul

Bugetul este probabil cea mai complexă caracteristică de care trebuie să te preocupi dacă ești un jucător la cazino sau la pariurile sportive. Să faci bani online nu este un lucru ușor, iar tocmai din acest motiv este important să fii pregătit pentru gestionare unui buget destinat jocurilor de acest gen. În primul rând, bugetul este una dintre similarități. Nu prea contează ce formă are jocul sau acțiunea de gambling în care ești implicat, va trebui să să știi exact câți bani ai pierdut, câți bani ai câștigat, câți bani poți cheltui în fiecare zi și câți bani ai nevoie pentru a ieși din sesiune.

Evident, nu toate calculele vor arăta la fel. În cazino și în pariurile sportive există multe alte clase secundare de jocuri care necesită atenții diferite și strategii diferite. Nu vom putea niciodată să comparăm jocul de Blackjack și cel de Ruletă. La Blackjack reușești destul de rar să joci mai mult de 30 de mâini pe oră în timp ce la pariurile sportive, plasezi câteva zeci de pariuri pe săptămână. Dacă vom compara totul cu jocurile de slot, unde facem sute de rotirii pe oră, lucrurile iau o întorsătură mai ciudată.

Indiferent de jocul la care te vei juca sau de câți bani are nevoie pentru a te ține ocupat câteva ore, un lucru este clar: Trebuie să ai un buget fix pe care să îl respecți mereu orice ar fi.

Probabilitățile de câștig

Când vorbim despre probabilitățile de câștig din cazinouri, trebuie să avem în vedere mai multe aspecte. De exemplu, nu vei putea niciodată să compari rata de câștig de la jocuri de cazino cu cea de la pariurile sportive. Câte bilete câștigătoare ai reușit să generezi anul acesta? Este normal să înțelegi că deși probabilitatea de câștig nu este mereu aceeași, diferențele dintre cele două sunt și ele foarte mari. Nu vei putea niciodată să câștigi la fel de multe pariuri din sporturi cum vei reuși din sloturi.

Dacă aruncăm o privire pe cheltuieli, lucrurile stau din nou diferit. Dacă vom calcula toate investițiile făcute în pariuri sportive pentru a obține un câștig, acestea sunt probabil ceva mai mari decât cele pe care le investim pentru a obține un câștig la Blackjack. Este foarte probabil ca toate cheltuielile din cazino să difere de cele din pariuri sportive.

Dacă ești în cazino, vei vedea cu ochii tăi cifrele, ratele, câștigurile și toate rezultatele sunt bazate pe sesiune. Foarte rar vei vedea cum sesiunile de pariere includ numai câștiguri sau numai pierderi. Într-o sesiune din cazino vei avea mereu câștiguri și pierderi, iar obiectivul principal dintre cele două este să fii pe profit. La pariurile sportive, poți avea chiar și perioade de luni de zile în care să nu câștigi.

Versiunile online au beneficii

Încă un lucru similar între cele două sunt variantele jocurilor online. Chiar dacă ești un parior pasionat de sporturi sau un jucător la mesele din cazino, vei putea să beneficiezi enorm de pe urma jocurilor din mediul online. Dacă luăm primul exemplu pentru pariurile sportive, vedem cum eficiența crește exponențial în momentul în care jucătorul alege să se folosească de serviciile digitale pentru a putea plasa bilete la meciuri sportive.

Jucătorii pe stil vechi ar fi mers direct în agenție și ar fi petrecut ore bune acolo pentru a analiza cotele, statisticile și pentru a împărți păreri despre echipe. În mediul online, totul este concentrat într-un singur loc, iar informația este foarte ușor de accesat. Ai statistici despre fiecare jucător, de la fiecare echipă, în fiecare sezon.

Pentru jocurile de cazino, lucrurile stau la fel. În mediul online există mult mai multe variații ale jocurilor, mult mai multe oportunități și mult mai multe surprize care te pot ajuta să te joci mai mult. În cazinourile online cu mese live există mereu locuri la mese, te poți juca din orice colț al planetei folosind laptop, tabletă sau telefon și poți mereu să retragi sau să depui bani folosind conturi bancare.

Filozofia de pariere și informațiile

Cea mai mare diferență dintre pariurile sportive și jocurile de cazino este chiar principiul de bază care stă la intersecția metodologiei de joc pentru fiecare dintre ele. Orice jucător profesionist ți-ar putea spune că la jocurile din cazino poți lua doar două tipuri de decizii: Bune sau Rele. Cu cât iei mai multe decizii bune, cu atât vei vedea cum pe termen lung, acestea cresc tot mai mult șansele de câștig, până într-un punct când câștigurile foarte mari îți vor schimba viața.

La pariurile sportive, lucrurile nu stau deloc așa. Nu există niciun moment în care să poți spune că ai avut un comportament de parior atât de bun încât să îți poată oferi un avantaj important. La pariuri sportive, vei începe mereu de la zero.

Concluzie

Acestea sunt diferențele dintre pariurile sportive și jocurile din cazino. Chiar dacă ambele sunt jocuri de noroc, ele vor fi mereu diferite și asemănătoare în același timp.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate