Simulare Bacalaureat. Astăzi, proba la limba și literatura română

0

      Astăzi, 3 martie, au început simulările examenului de bacalaureat, cu proba la limba și literatura română. În premieră, simularea a fost susținută atât de elevii de clasa a XII-a, cât și de elevii de clasa a XI-a.

      În liceele din Târgu Neamț nu s-au semnalat incidente. Toți elevii de clasa a XII-a (96) și clasa a XI-a (89) de la Colegiul Tehnologic “Vasile Conta” s-au prezentat la simulare. La Colegiul Național ”Ștefan cel Mare” au lipsit 12 elevi de clasa a XI-a, dintr-un total de 289 și 3 elevi de clasa a XII-a, dintr-un total de 239. La Colegiul Tehnic ”Ion Creangă” s-au prezentat 319 elevi de clasa a XII-a, dintr-un total de 382 și 340 elevi de clasa a XI-a, din cei 355 înscriși.

      Testarea a început la ora 9.00, elevii având la dispoziție trei ore pentru rezolvarea cerințelor. Aceștia sunt supravegheați de către profesori de altă specialitate, iar în fiecare sală de examen există monitorizare audiovizuală.

      Potrivit calendarului privind organizarea şi desfăşurarea simulării bacalaureatului, următoarele probe vor fi susținute astfel: pe 4 martie – la limba şi literatura maternă, pe 5 martie- proba obligatorie a profilului şi pe 7 martie- proba la alegere a profilului şi specializării. Toate probele sunt scrise.

      Rezultatele simulărilor examenului de bacalaureat vor fi afişate în 14 martie.

 Andreea Trăsnea

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate