Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 25 iunie 2019
  • :
  • :

Sînziana Oșlobanu, din Oglinzi (Neamț) pe scena „Românii au Talent” [VIDEO]


De o surpriză inedită au avut parte nemțenii care s-au uitat zilele trecute la Românii au Talent. Pe scenă a urcat să cânte și să încânte o tânără interpretă de muzică populară din județul Neamț: Sînziana Oșlobanu Maxim.

Originară din satul Oglinzi, comuna Răucești, Sînziana are 24 de ani și este profesor de canto la Clubul Copiilor din orașul Târgu Neamț.

„Vreau să vă mărturisesc că participarea mea la Românii Au Talent nu ar fi avut loc dacă mama mea dragă nu m-ar fi înscris pe neștiute! 
Îți mulțumesc mămica mea pentru faptul că mereu ai crezut în mine și în potențialul meu și bineînțeles, mi-ai inspirat și mie aceasta încredere care m-a ajutat mereu să răzbat!
Asta a fost pentru tine mama și iată că a venit la fix pentru aniversarea ta! La mulți ani sănătoși și fericiți alături de noi toți! Te iubește fetița ta nespus de mult! ❤️”,
a transmis Sînziana Oșlobanu Maxim pe facebook.

Prestația ei la „Românii au Talent” a reușit să stârnească controverse în rândul juraților, lacrimi de la prezentatorii show-ului TV și aplauze din partea publicului:

Felicitări, Sînziana! Mult succes în continuare!

Andreea Trăsnea
Un comentariu la “Sînziana Oșlobanu, din Oglinzi (Neamț) pe scena „Românii au Talent” [VIDEO]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *