Sînziana Oșlobanu, din Oglinzi (Neamț) pe scena „Românii au Talent” [VIDEO]

1


De o surpriză inedită au avut parte nemțenii care s-au uitat zilele trecute la Românii au Talent. Pe scenă a urcat să cânte și să încânte o tânără interpretă de muzică populară din județul Neamț: Sînziana Oșlobanu Maxim.

Originară din satul Oglinzi, comuna Răucești, Sînziana are 24 de ani și este profesor de canto la Clubul Copiilor din orașul Târgu Neamț.

„Vreau să vă mărturisesc că participarea mea la Românii Au Talent nu ar fi avut loc dacă mama mea dragă nu m-ar fi înscris pe neștiute! 
Îți mulțumesc mămica mea pentru faptul că mereu ai crezut în mine și în potențialul meu și bineînțeles, mi-ai inspirat și mie aceasta încredere care m-a ajutat mereu să răzbat!
Asta a fost pentru tine mama și iată că a venit la fix pentru aniversarea ta! La mulți ani sănătoși și fericiți alături de noi toți! Te iubește fetița ta nespus de mult! ❤️”,
a transmis Sînziana Oșlobanu Maxim pe facebook.

Prestația ei la „Românii au Talent” a reușit să stârnească controverse în rândul juraților, lacrimi de la prezentatorii show-ului TV și aplauze din partea publicului:

Felicitări, Sînziana! Mult succes în continuare!

Andreea Trăsnea

1 Comentariu
  1. melomanul spune

    daca in etapa a doua mergeti cu cea mai saltareata melodie moldoveneasca…..veti avea succes.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate