Spectacol CARITABIL în comuna Ghindăoani

0

O mână de fii ai comunei Ghindăoani, județul Neamț și-au dorit să facă o faptă bună pentru comunitatea din care fac parte și să ajute școala și biserica din localitate. În acest sens, aceștia au luat inițiativa de a organiza un spectacol caritabil, cu scopul de a strânge banii necesari pentru reabilitarea așezământului de cult din sat și pentru unele lucrări de modernizare a școlii.

„Vă invităm duminică, 11 iunie, în centrul comunei Ghindăoani la un spectacol de muzică și dans. Evenimentul este organizat cu scopul de a ajuta școala și Biserica Adormirea Maicii Domnului din Ghindăoani. Cred că este primul spectacol caritabil organizat în comuna noastră și ar fi extraordinar dacă ne-ați fi alături”, transmite Ilie Vasile Iulian, unul dintre inițiatorii spectacolului caritabil.

Nobilei cauze i s-au alăturat și numeroși artiști din zonă, care vor susține programul artistic fără a fi remunerați, aducându-și astfel contribuția. Dintre cei care vor urca pe scenă amintim aici Ansamblul Datina Străbună Negulești, Ansamblul Ghindăoani, Ruby’ma Music Art, Formația Ecou și alte surprize.

Pentru a participa la spectacol, nu se impune achitarea unei anumite sume de bani. Participanții pot dona oricât îi lasă inima și buzunarul. Banii adunați în urma evenimentului caritabil vor contribui la continuarea lucrărilor de reabilitare a Bisericii Adormirea Maicii Domnului din Ghindăoani. Menționăm că lucrările au început, dar nu sunt fonduri suficiente pentru finalizarea lor. De asemenea, în funcție de suma strânsă, organizatorii vor să ajute și școala din localitate, care are nevoie de un gard nou și de o sală de sport modernă.

Felicitări membrilor comunității din Ghindăoani pentru această frumoasă inițiativă, dar și celor care se vor alătura cauzei lor!

Spectacolul caritabil are loc în centrul comunei Ghindăoani, dumnică, 11 iunie, în jurul orelor 13.00- 14.00.

Andreea Trăsnea

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate