„Speranța” Răucești își încărcă bateriile la Eforie Nord

0

Echipa de fotbal „Speranța” Răucești a beneficiat de un cantonament pe malul mării, în Eforie Nord, prin intermediul proiectului intitulat „Speranța, cheia spre performanță”, proiect finantat cu sprijinul Consiliului Județean Neamt.13918434_1349136468447585_2022375167_o

În perioada 28 iulie- 6 august, cei 20 de sportivi, însoțiți de antrenorul Daniel Zavate, își încarcă bateriile pe litoral, fără a neglija însă atât pregătirea fizică, cât și antrenamente tehnico-tactice.

Echipa de fotbal din comuna Răucești, județul Neamț a avut deja două meciuri amicale la malul mării, cu echipele „Callatis” Mangalia și „Sparta” Techirghiol. Primul meci s-a terminat la egalitate, iar în cel de-al doilea Speranța a învins Sparta cu scorul de  2 – 1. Au fost două jocuri de pregătire, cu multe ocazii la poarta adversarilor, experiențe plăcute și utile obținând și o victorie de moral înainte de începerea Campionatului județean.

„Indiferent de vârstă sau de sportul practicat, cantonamentele joacă un rol foarte important. Cu atât mai mult în fotbal, unde spiritul de echipă poate face diferența între victorie și înfrângere. Sportivii petrec mai mult timp împreună și împart nu numai antrenamentele, ci și activitățile recreative. Cantonamentele îi ajută foarte mult și pe antrenori, nu doar pe sportivi. Ei au posibilitatea să-și descopere jucătorii sub toate aspectele. Având mai mult timp la dispoziție decât la antrenamente, antrenorii au șansa să observe și să testeze abilitățile fiecărui sportiv în diferite situații”, ne-a explicat Daniel Zavate, antrenorul echipei „Speranța” Răucești.

Andreea Trăsnea

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate