Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
vineri 19 aprilie 2019
  • :
  • :

Străjerii Cetății Neamțu’/ Din Ținutul Zimbrului, la porțile Bucureștiului

Străjerii Cetății Neamțu’ au lăsat în urmă Ținutul Zimbrului. Doar temporar, pentru a participa, în perioada 1-4 noiembrie, la Festivalul Istoric de la Porțile Bucureștiului.

Tinerii străjeri coordonați de părintele Filip sunt invitați speciali, la evenimentul de la Palatul Mogoșoaia. Acolo, ordinul cavaleresc de reconstituire istorică din Târgu Neamț dezvăluie tuturor celor veniți la festival frânturi din viața și obiceiurile străvechi prin port, arme, tehnici de luptă și tradiții.

Tot la porțile Bucureștiului, străjerii Cetății Neamțu’ susțin în această perioadă și ateliere de tras cu arcul.

„În perioada 1-4 noiembrie, tinerii entuziaști, vă invită să retrăiți timpuri de mult apuse, dar pline de glorie, la Festivalul Istoric de la Porțile Bucureștiului”, transmit organizatorii evenimentului, Lupii Albi.

Festivalul Istoric de la Porțile Bucureștiului reunește în perioada 1-4 noiembrie la Palatul Mogoșoaia, artiști de teatru, muzică și film. Au loc spectacole inedite de reconstituire istorică, reprezentații muzicale de excepție, povestiri istorice, și multe alte activități și ateliere dedicate atât copiilor, cât și adulților.

Andreea T.

Iată primele fotografii trimise de străjeri de la Festivalul Istoric de la Porțile Bucureștiului:

 


sursa foto/video: facebook Străjerii Cetăţii Neamţu
2 comentarii la “Străjerii Cetății Neamțu’/ Din Ținutul Zimbrului, la porțile Bucureștiului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *