Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 25 iunie 2019
  • :
  • :

„Suflet pentru suflet”- spectacol caritabil în sprijinul Mirelei Țuglea din Târgu Neamț, diagnosticată cu cancer

Duminică, 14 aprilie, la Casa Culturii „Ion Creangă” Târgu Neamț va avea loc un spectacol caritabil pentru Mirela Țuglea- târgunemțeanca diagnosticată cu  o tumoră malignă de col vezical (click aici pentru articolul inițial).

„Suflet pentru Suflet” este varianta aleasă de organizatorii evenimentului pentru a contribui la strângerea celor peste 25.000 euro de care Mirela are nevoie pentru a supravietui. Ca spectacolul să își atingă scopul, e nevoie de OAMENI care să se alăture acestui demers.

Copii și tineri vor urca pe scenă, unde vor face tot posibilul să încânte publicul un momente artistice. Amintim aici Piticii lui Dya (coordonați de Diana Pricop), Ansamblul „Ținutul Zimbrului”, Urmașii lui Ștefan Vodă. Prezentă va fi și tânăra Andreea Tucaliuc– cea care uimește prin calitățile sale fizice incredibile și care a fost foarte apreciată în show-uri precum „Românii au talent” pentru numărul de contorsionism prezentat.

Organizat de Clubul Sportiv „Steel-Man” Târgu Neamț, spectacolul „Suflet pentru Suflet” are loc duminică, 14 aprilie, de la ora 16.00, în sala de spectacole a Casei Culturii. Intrarea se va face pe bază de donație, iar întreaga sumă strânsă va ajunge la Mirela Țuglea.

Împreună o putem ajuta pe Mirela! 
Vă așteptăm la spectacolul organizat cu scopul de a o ajuta.
Orice bănuț contează! Donațiile dumneavoastră vor contribui la suma necesară Mirelei Țuglea.
#SufletpentruSuflet #Haisitu

Campanie sprijinită de ZiarTarguNeamt.RO

Citește și:

Ajut-o pe Mirela să învingă cancerul! Are nevoie de peste 25000 euro…
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *