Tânăr arestat preventiv pentru viol și furt calificat

0

Mihai Laurențiu P., un tânăr din comuna Răucești, Neamț a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și furt calificat. 

Potrivit unor surse neoficiale, oribila faptă s-ar fi petrecut în noaptea de sâmbătă, 25 august, iar victimă i-ar fi căzut o tânără din Târgu Neamț.

Se pare că individul a bătut-o crunt…. Tânăra a ajuns la spital cu mai multe leziuni pe corp și față.

După ce a fost identificat de oamenii legii, suspectul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul IPJ Neamț.

Luni, 27 august, Mihai Laurențiu P.  a fost prezentat în fața instanței cu propunerea de arestare preventivă. Judecătorii de la Târgu Neamț au admis cererea. Presupusul tânăr violator și-ar fi dorit arest la domiciliu…

Solutia pe scurt:

(…) admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Tîrgu Neamţ având ca obiect luarea măsurii arestării preventive faţă de inculpatul P. Mihai Laurenţiu.

Dispune arestarea preventivă a inculpatului P. Mihai Laurenţiu, cetăţenie română, fără ocupaţie, fără loc de muncă, studii 8 clase, stagiu militar nesatisfăcut, necăsătorit, fără antecedente penale, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de viol, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 218 alin. 1 din Codul penal şi furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 228 alin. 1, art. 229 alin. 1 lit. b din Codul penal, cu aplicarea art. 38 alin. 1 din Codul penal pentru o perioadă de 30 zile, începând cu data de 27.08.2018 până la data de 25.09.2018, inclusiv.

Respinge cererea inculpatului de aplicare a măsurii arestului la domiciliu. Dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă a inculpatului P. Mihai Laurenţiu.

În temeiul art. 275 alin. 3 din Codul de procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Ia act că inculpatul a fost asistat de apărător ales. Cu drept de contestaţie în termen de 48 ore de la pronunţare pentru inculpat şi de la comunicare pentru procuror.

Cercetările continuă în cauză, în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt și stabilirii răspunderii penale.

Andreea T.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate