Târgu Neamț: Beneficiarii de ajutor social, puși la muncă de Primărie

2

Zeci de asistați social au fost scoși la muncă de Primăria Târgu Neamț.

Marți, 11 aprilie, înarmați cu mănuși, pungi de gunoi și chef de muncă, aproximativ 50 de beneficiari ai Legii 416/2001 au igienizat zona dinspre Băile Oglinzi.

munca ajutor social tg neamtMajoritatea de etnie romă, aceștia au răspuns afirmativ când reprezentanții Direcției de Asistență Socială (D.A.S.) Târgu Neamț le-au solicitat să se prezinte pentru a presta muncă în folosul comunității. În caz contrar, și-ar pierde beneficiile primite lunar de la stat, așa cum au pățit alți 29 de asistați social apți de muncă, din orașul Târgu Neamț. Potrivit viceprimarului Vasile Apopei, recent le-a fost sistat ajutorul social, tocmai fiindcă au presupus, în mod eronat, că au doar drepturi, nu și obligații.

Activitatea beneficiarilor Legii 416 a fost atent supravegheată de responsabilul din cadrul Direcției de Asistență Socială (D.A.S) și de Poliția Locală. Mai mult detalii aflați de la viceprimarul orașului, în următorul material video:

Andreea Trăsnea

2 Comentarii
  1. XYZ spune

    Ma doare capul de la atata vrajeala… Astia au simulat munca in fata camerei si gata…cam asta a fost. O prosteala ieftina. De fapt o tentativa de prosteala

  2. XYZ spune

    PSD-istilor pentru ca rromi va voteaza le permiteti sa vina in fata blocurilui F5, comuna Tg. Neamt … le-ati facut parcare publica ? Nu e de ajuns ca sunt mizerabili si ii suportam ca se caca si se pisa pe digul Ozanei in fata locatarilor care si asa respira un are extrem de poluat trebuie sa mai suporte si Pisatul si Cacatul cailor de la carutele lor iar voi si Politia va e frica de ei si doar ii paziti. Si asa nu sunt deloc de folos societatii locale dar ajutoare de toate felurile le dati.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate