Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
duminică 10 noiembrie 2019
  • :
  • :

Târgu Neamț: „Donează o carte pentru bibliotecile din zona rurală”

Într-o lume în care auzim tot mai des că lectura nu mai este o obișnuință, există copii, adolescenți și adulți care și-ar dori să citească, dar nu au acces la cărți. Asta, pentru că lipsurile financiare îi obligă să pună cartea ultima pe lista de priorități.

Pentru a veni în sprijinul lor, cu ocazia Zilelor orașului Târgu Neamț a fost lansată campania „Donează o carte pentru bibliotecile din zona rurală„.

Astfel, în perioada 6 – 8 septembrie, locuitorii de sub Cetate (și nu numai) pot aduce cărți în Parcul Central (lângă Casa Culturii „Ion Creangă”), la cortul bibliotecii. Oamenii sunt îndemnați să dăruiască o carte pe care deja au citit-o sau să cumpere una nouă, pe care consideră că beneficiarii din mediul rural al trebui să o citească.

Cărțile colectate se vor dona diferitelor biblioteci comunale și școlare din zonele rurale de pe raza județului Neamț„, precizează organizatorii.

Campania  de colectare a cărților se află la prima ediție. Este rodul unui parteneriat între Asociația Drepturilor Omului și Solidaritate Socială (A.D.O.S.S.) Piatra Neamț, Primăria Orașului Târgu Neamț și Biblioteca Orășenească „Ion Creangă” Târgu Neamț.

Donează și tu o carte! Iar dacă nu ai cum, distribuie și dă mai departe informația despre această campanie.

Ștefana B.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *