TÂRGU-NEAMȚ: Rezultate ONLINE pentru analizele medicale făcute la Laboratorul Spitalului Orășenesc

0

De joi, 15 iulie, pacienții care fac analize medicale la Laboratorul de analize medicale din cadrul Spitalului Orășenesc “Sf. Dimitrie” Târgu-Neamț, pot accesa ONLINE rezultatele.

Acest portal aduce o noutate la spitalul nostru ce va permite pacienților din ambulatoriu să nu se mai deplaseze la laborator pentru rezultatele analizelor medicale de laborator(…)”, declară dr. Alexandru Pătrașcu, managerul unității spitalicești de sub Cetate.

La recoltarea probelor, pacienții vor primi un cod document și un cod de prezentare, pe baza cărora vor accesa analizele pe
https://rezultateanalize.spital-tirguneamt.ro

Sistemul va îmbunătăți comunicarea cu pacientul, va scuti pacientul de un drum la spital și reprezinta încă un pas spre informatizarea Spitalului Orășenesc “Sf. Dimitrie” Târgu-Neamț.

Mulțumim pentru sponsorizare domnului Paul Cojocariu -SC Cuiul SRL, părintelui Crețu Emil, întregii echipe de la Laboratorul de analize medicale, condusa de biochimist Roxana Cojocariu”, a conchis managerul spitalului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate