Târgu Neamț: Apa oprită în intervalul orar 15.00-19.00

0

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, identificată pe strada Cucoș din Oraşul Tg. Neamţ, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă astăzi, 21.10.2021, în intervalul orar 15.00-19.00 în Oraşul Tg. Neamţ.

Vor fi afectaţi utilizatorii de pe străzile: Horia Cloșca și Crișan, Câmpului, Cucoș, Ozanei, Alexandru Vlahuță, Gheorghe Doja, Victoria și Vânătorului.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.

Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate