Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 18 iulie 2019
  • :
  • :

Târgu Neamț: Se pregătește terenul pentru Kaufland și câteva blocuri

Se întrevede în viitorul apropiat schimbarea la față a zonei dintre străzile Castanilor și Lalelelor.

imagini proiectant

Undeva pe malul Ozanei, înainte de podul de la Humulești, proprietarul unui teren de 42560 mp (SC AMIPROD WOOD SRL- societate reprezentată de Ioan Amihăiesei din Vînători-Neamț) intenționează să construiească un complex comercial (Kaufland) și câteva blocuri.

Pe site-ul Primăriei orașului Târgu Neamț a fost publicat recent un anunț privind intenția de elaborare a Planului Urbanistic Zonal (PUZ) “Schimbare destinație urbanistică teren în zonă pentru spații comerciale, depozitare și servicii” pentru amplasamentul mai sus menționat, încadrat acum la UTR 6 – Zonă industrială.

Terenul respectiv are asigurată alimentarea cu apă, energie electrică și gaze naturale prin intermediul rețelelor publice de distribuție existente de-a lungul str. Lalelelor.

„Planul Urbanistic Zonal nu reprezintă o fază de investitie, ci o fază premergătoare realizării invesției. Prin acest Planul Urbanistic Zonal s-au stabilit obiectivele, acțiunile, prioritățile, reglementările urbanistice care urmează a fi aplicate în utilizarea terenurilor și conformarea constructiilor de pe amplasamentul studiat”, se precizează într-un memoriu.

Până la data de 21 martie a.c., publicul interesat poate consulta documentația tehnică la sediul Primăriei Târgu Neamț sau pe site-ul oficial (click aici). Tot până atunci, se pot transmite observații, sugestii, propuneri în scris privind intenția de elaborare a acestui PUZ.

Andreea Trăsnea
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *