Târgu Neamț: Incendiu în zona Poliției [ACTUALIZARE]

0

Un incendiu puternic a izbucnit în dimineața zilei de sâmbătă, 16 martie, în jurul orei 6.30, la o gospodărie situată în apropierea sediului Poliției orașului Târgu Neamț.

La locul solicitării s-au deplasat patru autospeciale de pompieri și un echipaj SMURD de la Detașamentul de Pompieri Târgu Neamț.

Flăcările au cuprins o magazie de lemne și o locuință cu amprentă la sol de 150 mp (parter+1etaj).

Cum misiunea era dificilă, iar în același timp alți pompieri târgoveți aveau o intervenție la Văratec, în sprijinul salvatorilor au venit 5 subofițeri cu o autospecială de la Piatra Neamț.

Potrivit ISU Neamț, în prezent (ora 12.00) incendiul de la Târgu Neamț este localizat si se lucrează la lichidare.

Revenim cu informații.

Incendiu la o gospodărie din zona Poliției orașului, în această dimineață.info aici: https://www.ziartarguneamt.ro/targu-neamt-incendiu-in-zona-politiei––sursa video: ISU Neamț

Gepostet von Ziar Targu Neamt am Samstag, 16. März 2019

ACTUALIZARE: Potrivit ISU Neamț, cauza probabilă de producere a incendiului a fost depozitarea jarului/cenușei nestinse în apropierea materialelor combustibile.

Proprietarul a aruncat cenușa din sobă lângă o magazie de lemn. Aceasta a ars pe o suprafața de aproximativ 80 mp. Flăcările s-au propagat la locuința învecinată la care au ars acoperișul pe o suprafață de cca. 100 mp și etajul format din 3 camere.

Andreea T.

sursa info/video: ISU Neamț

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate