Ținutul Zimbrului. Votează singurul loc din România, în competiția internațională a destinațiilor sustenabile

9

 Ținutul Zimbrului, care se suprapune peste Parcul Natural Vânători Neamț, orașul Târgu-Neamț, comunele Agapia, Bălțătești, Crăcăoani și Vânători-Neamț, înseamnă mai mult decât un loc din România unde trăiesc zimbri în libertate.

Înseamnă plimbări pe jos sau cu bicicleta prin păduri seculare.

Mănăstiri ascunse în adâncul pădurii, unde îl poți întâlni pe Dumnezeu.

Poezie și amintiri din copilărie.

Mâncare bună și odihnă pentru trup și suflet.

Înseamnă plimbare, relaxare și vizitare într-un loc plin de istorie, cultură, tradiții și spiritualitate.

În singurul loc din România care, din 2017 până în prezent, a reușit să se mențină în Top 100 Destinații Sustenabile din Lume.

Până miercuri, 9 februarie, pot fi votate online destinațiile favorite din rândul celor incluse în Top 100 Destinații Sustenabile la nivel mondial. Avem prilejul să arătăm întregii lume că Ținutul Zimbrului din județul Neamț, singura regiune din România inclusă în acest clasament, merită vizitat, admirat și povestit.

Împreună reușim. Am dovedit acest lucru și anul trecut când ne-ați susținut cu un vot, clasându-ne pe locul doi în lume. Vă mulțumim încă o dată pentru încrederea acordată.

Până pe 9 februarie se poate vota destinația favorită în cadrul competiției organizată de GreenDestinations accesând acest link: https://www.surveymonkey.com/r/BXK6HXZ„, transmite Viorela Chiper, managerul destinației de ecoturism Ținutul Zimbrului.

Avem cu ce ne mândri noi, nemțenii. Noi, românii. Deși poate că uneori nici nu realizăm acest lucru. Vă provocăm să arătăm tuturor că ne apreciem și că ne promovăm bogățiile naturii cu care ne-a înzestrat Dumnezeu și pe care o mână de oameni încearcă să le facă cunoscute la nivel internațional.

Un minut e suficient pentru a vota Ținutul Zimbrului (Bison Land – Nature Park Vânători Neamț, Romania), accesând link-ul: https://www.surveymonkey.com/r/BXK6HXZ .

Andreea Trăsnea

9 Comentarii
 1. Maria spune

  Votat

 2. Radu Vasile spune

  Tinutul Zimbrului,un colt de rai!
  Sunt prea putine cuvintele pt.a descrie frumusetea din zona Neamtului,padurile unde ai toate sansele de a urmari zimbrii in natura,unde veti intalni locuri de o frumusete cu totul aparte.Aer curat,paduri de fag si stejar,poieni si luminisuri de care te desparti cu greu.Multe manastiri si sihastrii, Casa muzeu unde M.Sadoveanu venea la pescuit si isi petrecea perioade de timp pt.recreere si inspiratie.

 3. Gabriela Maria Neagoe spune

  Votat

 4. Ivana Tiberiu spune

  Nu am fost inca in acest tinut dar imi plac mult zimbrii, simbolul puterii si increderii, la care adaug dorinta mea de a iesi in lume cu ceva care sa ii uimeasca pe straini.

 5. Gică iftimie spune

  Un ținut de o rară frumusețe

 6. Gheorghe Cernat spune

  Împreună vom reuși!

  1. Burtea spune

   Superb, votez!

 7. Floria ana spune

  Votez,minunat!

 8. I bos spune

  Votez

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate