Tir încărcat cu cereale, mistuit de flăcări

0

Un TIR încărcat cu semințe de cereale a fost mistuit de flăcări sâmbătă, 12 martie, în jurul orei 20.30, în parcarea fostului CAP din comuna Drăgănești, județul Neamț. Șoferul a reușit să se salveze la timp.

Pompierii târgnemțeni au intervenit și au stins incendiul, însă flăcările au avariat serios cabina și jumătatate din semiremorcă, iar încărcătura- aproximativ 2 tone de grăunțe și semințe de floarea soarelui –s-a făcut scurm.

Potrivit lt.col. Dumitru Gavrilescu- comandatul Detașamentului de Pompieri Târgu Neamț, cauza probabilă a izbucnirii incendiului este o butelie cu combustibil gazos folosită de către șofer pentru încălzire și prepararea mâncării. Totuși, conducătorul auto susține că nu avea nicio butelie în cabina TIR-ului și că incendiul a izbucnit după ce a pornit căldura. Acesta a fost luat de SMURD și transportat la Spitalul Orășenesc SF. Dimitrie, prezentând stare de agitație. Șoferul trebuia să staționeze la Drăgănești până luni din cauza unor defecțiuni mecanice:

Reporter: Andreea Trăsnea

Operator imagine/ Editor montaj: Dacian Aniței

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate