Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
vineri 22 noiembrie 2019
  • :
  • :

Trofeul Interșcolar „Omul de Oțel 2016”: prosport, competitivitate, performanţă

Un trofeu mult-râvnit, multe alte distincții, premii și medalii. Tineri care au înțeles că sportul este un mod de viață sănătos și sportivi de performanță, care merită să le fie urmat exemplul. Imaginea potențialului generației ce reprezintă nu doar prezentul, ci și viitorul, a fost scoasă în evidență miercuri, 22 iunie, în cadrul competiției Trofeul Interșcolar „Omul de Oțel 2016”.

Organizat de Clubul Sportiv „Steel Man” Târgu Neamț cu sprijinul Primăriei orașului și al sponsorilor inimoși, concursul a reunit pe scena Casei Culturii Ion Creangă zeci de elevi de la unitățile de învățământ de sub Cetate. Datorită lui Gligor Mosor- președinte și antrenor la CS „Steel Man”, tinerii au avut ocazia să arate publicului numeros ce pot realiza cu ajutorul talentului și antrenamentului. Rezultatele au fost pe măsura efortului depus, iar brigada de arbitraj a desemnat câștigătorii pentru fiecare categorie (Men physique 178 cm,+178 cm şi open, Culturism 60 kg, 65 kg, 75 kg, 80 kg şi open, Fitness feminin/ cadeţi şi Skandenberg 70 kg, 80 kg, +80 kg, Open băieţi, Open fete).

În afara competiţiei, Steel Man a oferit spectatorilor momente inedite, cum ar fi demonstraţia Andreei Tucaliuc– denumită „Fetiţa Elastic” după numărul de contorsionism cu care a câştigat concursul Next Star, Victor Viziteu- vice campion national la Culturism, categoria 70kg, trupa de Karate+ Ashihara (sensei Cristi Luculescu), majoretele „Fancy” de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare”, coordonate de prof. Anca Radu, micuţa Lăcrămioara Horea de la CSEI Târgu Neamţ, coordonată de instructorul Ionela Nistor.

După câteva ore s-au încheiat toate probele de concurs, iar Trofeul Interşcolar „Omul de Oţel 2016” a fost câştigat de data aceasta de Colegiul Tehnic „Ion Creangă”, datorită rezultatelor obţinute de către elevii sportivi care studiază la această unitate de învăţământ.

Dacă nu aţi reuşit să ajungeţi la evenimentul sportiv, puteţi urmări în continuare materialul video, doar pe ziartarguneamt.ro:

Andreea Trăsnea

Operator imagine/ Editor montaj: Dacian Aniţei
2 comentarii la “Trofeul Interșcolar „Omul de Oțel 2016”: prosport, competitivitate, performanţă

    1. Andreea Trăsnea Autor

      Ne cerem scuze, youtube-ul îl blocase din cauza melodiilor folosite în momentele sportivilor, protejate cu drepturi de autor

      Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *