Trupul lui Constantin Ignat, repatriat din Italia la Târgu- Neamț. S-a stabilit și o cauză probabilă a decesului

0

Astăzi, 10 februarie, trupul neînsuflețit al târgu-nemțeanului Constantin Ignat, zis Ciripelu, este repatriat din Italia. În cursul zilei de mâine, 11 februarie, va ajunge la Târgu Neamț și va fi condus pe ultimul drum.

„Vrem să vă mulțumim din suflet tuturor persoanele care au fost implicate în strângerea sumei pentru repatrierea lui Constantin Ignat. Împreună cu cei de la Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț am reușit să îl aducem acasă.

El va fi adus acasă sâmbătă, 11.02.2023, și va fi depus la biserica din deal la Humulești (la Părintele Răducu).”, transmite familia.

Constantin Ignat, zis „Ciripelu” – un târgnemțean în vârstă de 39 de ani a dispărut în afara granițelor, în luna ianuarie. Ultima dată a fost văzut la granița Italiei cu Slovenia, într-o oprire făcută de autocarul cu care se întorcea acasă. Dispariția a fost anunțată de familie la Poliție și, din păcate, cel mai crunt scenariu s-a adeverit. Trupul neînsuflețit al lui Constantin Ignat a fost găsit în Italia.

După autopsia făcută în Italia, Ciripelu ar fi suferit, cel probabil, un accident feroviar, iar traumatismele din zona capului și a membrelor inferioare au condus la un stop cardiorespirator. Decesul acestuia a survenit în spațiul public, pe linia feroviară Milano-Veneția. Ancheta este în curs de desfășurare la autoritățile din Italia.

Repatrierea trupului neînsuflețit nu ar fi putut deveni posibilă fără implicarea deosebită a voluntarilor de la Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț, a grupului Voluntari în Europa, a firmei de pompe funebre din Italia, a oamenilor de legătură din Italia care au intermediat toate problemele birocratice privind actele de deces și transport și, bineînțeles, fără toți oamenii buni care au contribuit la strângerea sumei de 2150 de euro.

Familia este recunoscătoare și mulțumește tuturor persoanelor implicate în aducerea lui Constantin Ignat acasă.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate