TSD Târgu Neamț a organizat un campionat de fotbal în scop caritabil

0

În prag de Crăciun, tinerii social- democrați din Târgu Neamț n-au uitat de semenii mai puțin norocoși. Sâmbătă, 17 decembrie, organizația a desfășurat un campionat de fotbal cu scop caritabil, în sala de sport a Colegiului Național „Ștefan cel Mare”.tsd-tg-neamt

Șase echipe au participat această activitate umanitară, și anume Real Târgu Neamț, Petricani, Pipirig, Oglinzi, TSD Târgu Neamț și PSD Târgu Neamț.

În urma desfășurării meciurilor, pe locul 3 s-a clasat echipa Real Târgu Neamț, iar locul 2 a revenit TSD Târgu Neamț. Campionatul de fotbal în scop caritabil a fost câștigat de PSD Târgu Neamț, golgheterii competiției fiind Victor Isache și Radu Miron.

„A fost o zi minunată, o plăcere pentru cei pasionați de fotbal și, în același timp, o zi în care ne-am încărcat sufletește cu mulțumirea că facem un bine!”, ne- spus Flaviana Cosău, președinte interimar TSD Târgu Neamț.

Din suma strânsă cu bunăvoința membrilor echipelor participante, tinerii social- democrați de sub Cetate vor achiziționa materialele de construcție necesare pentru refacerea unei case recent mistuită de flăcări.

Nu este primul eveniment caritabil organizat de TSD Târgu Neamț și nici ultimul: „Dorim ca pe viitor să repetăm astfel de acțiuni și să devină, de ce nu, o tradiție. Mulțumesc frumos tuturor celor care au fost de noi si sperăm ca în viitor să ne putem baza iarăși pe ajutorul lor!”, a conchis Flaviana Cosău.

Andreea Trăsnea

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate