Unii oameni mai si muncesc la Consiliul Judetean Neamt

0

Desi marginalizat , noul vicepresedinte al CJN , domnul Gabriel Visan a venit cu o initiativa deosebita pentru intregul judet . Initiativa sa este legata de accelerarea si dezvoltarea initiativei in directia castigarii a cator mai multe proiecte europene cu destinatia Neamt .
Pentru politicienii nemteni ocupati doar cu impartitul ciolanelor nu este foarte important acest capitol al accesarii fondurilor europene dar in realitate, prin aceste proiecte, banii din bugetul judetului ar putea deveni maruntis iar primariile ar putea sa beneficieze de investitii mult mai mari decat propriul lor buget pe un an de zile .
In realitate, domnul Visan va intampina foarte multe piedici in dezvoltarea initiativei domniei sale pentru ca daca dorim bani europeni ar trebui in primul rand sa se trezeasca politicienii nemteni si sa inteleaga ca pentru proiecte e nevoie de profesionisti care sa le conceapa si sa le redacteze, iar cand spun specialisti nu ma refer la cei care sunt deja la CJN , caci de ei se trage in toate directiile si primesc bani cat o femeie de servici de la o firma privata . O echipa de concepere si redactare proiecte , tinand cont de faptul ca avem peste 70 de primarii in judet , ar trebui sa fie compusa din minim 20 de oameni , bine platiti .
Nu prea credem ca vom trai ziua in care sa devina atat de interesati politicienii nostri incat sa puna pe picioare o echipa care sa aduca banii europeni in Neamt si ca sa fim mai realisti, nu credem ca vor gasi cei de la CJN nici macar o portita prin care sa motiveze financiar actualii oameni care se ocupa de proiecte .
Vom urmari cu interes initiativa domnului Visan deoarece o consideram singura initiativa fiabila de a scoate real judetul Neamt din criza .
Poate vor intelege si consilierii judeteni ca aceasta este singura sansa si se vor mobiliza in jurul domnului Visan .

Iosub Robert

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate