Doi barbati au distrus bunuri dintr-un local din Tg. Neamt

0

În seara de 12 martie a.c., în jurul orei 21.35, Politia oraşului Tg. Neamt a fost sesizată despre faptul că la o sală de jocuri din Tg. Neamt, două persoane au distrus mai multe aparate de jocuri electronice.
Politiştii s-au deplasat la fata locului şi în urma cercetărilor efectuate au stabilit că B. Vasile, de 34 de ani şi C. Cătălin, de 41 de ani, ambii din oraşul Tg. Neamt, au mers la sala de jocuri unde au consumat băuturi alcoolice şi au jucat la aparatele de jocuri, ocazie cu care au pierdut diferite sume de bani, fapt ce i-a nemultumit. Din acest motiv, la un moment dat, au luat câte un scaun cu care au distrus display-urile de la şapte aparate, bolul din sticlă de la masa de ruletă şi doua monitoare LCD, apoi au părăsit localul.
Prejudiciul urmează a fi stabilit de partea vătămată.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate